Квартира Львів - Ми запропонуємо Вам великий вибір квартир подобово Львів для тривалого або короткострокового проживання. Оренда квартири Львів - широкий вибір різного цінового класу та категорії. Хостели у Львові - найдешевший спосіб зняти квартиру у Львові.


оренда квартири львів - дешево, зручно, якісно від Топ Травел. Подобово оренда у Львові - найкращий спосіб провести дешево і комфортно час у Львові.

Оренда квартир у Львові

- можлива як на кілька днів, так і на триваліший термін. Компанія «ТопТревел» може виконати будь-яке Ваше побажання. Це унікальна можливість для Вас отримати найкраще обслуговування за найнижчими цінами у місті.


Квартира у Львові дешево - саме недорога оренда квартир дає перевагу гостям нашого міста та діловим партнерам серед інших пропозицій на ринку оренди у Львові. Ви зможете легко підібрати варіант і ціну квартири на свій смак. Перегляньте наш каталог квартир у Львові подобової оренди і замовити квартиру через наш сайт або по телефонам, вказаним на сайті

Екскурсії львів / Околиці Львова

Львівщина, львівський герб

Львівщина належить до давніх регіонів Галицької землі. 
Назва регіону походить від назви міста Львова, яке заснував король Данило Романович для свого сина Лева.

 

Розташована на стику Розточчя і Поділля, і одночасно у воротах, крізь які проходить шлях із східної у західну Європу, Львівщина  була оплотом оборони галицьких володінь від татарських набігів, а також великим торгівельним центром.
Сьогодні Львівщина залишається одним з найбільших культурних, духовних та туристичних осередків рідної землі.

Львівщина - це насамперед легендарне місто Львів з неповторним унікальним архітектурним ансамблем та багатою історією, старовинне місто-фортеця Жовква, неповторні замки       “Золотої Підкови” *  , чудові ландшафти з озерами в державному заповіднику природи “Розточчя”, гірськолижні курорти Карпат, відомі рекреаційні, лікувальні центри.

Кожен знайде для себе на цій землі щось неповторне, чарівне, незвичайне!

 

 

 

Олеський замок

 

Олеський замок
тури в Олеський замок
вигляд Олеського замку
екскурсія в Олеський замок
інтерєр Олеський замок
музей Олеський замок


Олеський замок - видатна пам'ятка архітектури і історії XIII-XVIII ст., колиска українських гетьманів та польських королів. Понад шість століть стоїть він на високому пагорбі як свідок і учасник багатьох подій,що навічно увійшли в історію.
По різному складалася доля замку протягом його існування. Був він твердинею і воїном, що до останньої змоги відстоював свою незалежність; був він бранцем, за володіння яким змагались королі; був він розкішним палацом і королівською резиденцією з притаманною їй розкішшю, пихою і підступністю; був він і бунтарем, що виношував плани свого визволення.
Сьогодні замок, перетворений на музей, служить своєму народові як скарбниця його історії й культури, втілення його високого духу й таланту. У музеї зібрано сотні унікальних творів живопису, скульптури, прикладного мистецтва XIV-XIX ст. Серед них є ікони, портрети, натюрморти, великі батальні полотна, меблі, гобелени, значна колекція скульптури львівської школи XIV-XVIII ст.
На території замку працює ресторан "Гридниця".  "Гридниця" це не стилізований шинок "під середньовіччя", а справжня середньовічна ресторація при замку , яка радо пригощає гостей справжньою українською кухнею, затишком та неповторним духом Середньовіччя.
Компанія ТопТревел організує Вам незабутню екскурсію по Олеському замку, а також забезпечить всім необхідним , для комфортного перебування на Львівщині - таким як оренда квартири, трансфер, послуги перекладача та гіда.

 

 

 

 

Підгорецький замок

 

Підгорецький замок
Підгорецький замок картина екскурсія в Підгорецький замок
екскурсії львів екскурсія по Підгорецькому замку екскурсії львівщини

     
Підгорецький замок є одним з найкращих у Європі зразків поєднання ренесансного палацу з бастіонними укріпленнями.
Будувався замок під керівництвом відомих архітекторів Андре дель Акви та Гільйом ле Вассера де Боплана в 1635-1640 рр. за вказівкою коронного гетьмана Станіслава Конєцпольського, одного з найбільших магнатів Речі Посполитої. Пізнішими власниками були Якуб Собєський, Радзивілли, Жевуські. Саме за Жевуських палац називали “польським Версалем”.
Потрібно відзначити, що палац хоч і був оточений валами та ровами, мав бастіонні укріплення та власний арсенал, серйозного оборонного значення не мав. Це була парадна резиденція магнатів, а фортифікації мали радше декоративне значення. Місяцями тут лунала оркестрова музика, проводились бали, військові паради, феєрверки. Замок славився вишуканістю інтер’єрів, багатством мистецьких колекцій та численною бібліотекою. Для численних гостей та їхніх слуг у XVIIІ ст. біля замку збудували корчму-заїзд, яка збереглася й дотепер. Підгорецький заїжджий двір має старий сонячний годинник.
До замкового ансамблю входять – палац, оточений бастіонними укріпленнями, валами та ровами, а також бароковий костел XVIII ст.
Підгорецький замок нині є філіалом Львівської галереї мистецтв. Його бачили всі, або майже всі, хоча, можливо, і не здогадувались, що він розташований в Україні. У фільмі "Д'Артаньян і три мушкетери" Підгорецький замок відігравав роль Лувра.
  Організовуємо екскурсії в Підгорецький замок.

 

 

 Золочівський замок

 

Золочівський замок
екскурсія в Золочівський замок
екскурсії львівщини, Золочівський замок
Золочівський замок
  екскурсія в Золочів
мури Золочівського замку


Золочів - це чудове невеличке містечко. Вперше воно згадується у 1441 році, коли польський король Владислав подарував магнату Яну Сенинському кілька десятків сіл, а серед них і Золочів.
Свідками багатовікової історії міста є історичні пам'ятки: Миколаївська церква XIV ст. та Воскресенська церква XVII ст.. До споруд галицької ренесансної архітектури належить Вознесенський костел XVIII ст.
Місто славиться своїм неповторним шедевром оборонної архітектури - Золочівським замком, спорудженим у стилі бароко у XVI – XVII ст. на зразок цитаделі з бастіонами. Розташований у південно-східній частині міста на горбі Купинка. У XVII - XVIII ст. замок належав Собеським і Радзивіллам. 
Сьогодні замок належить Львівській галереї мистецтв. Цікавими для огляду є Великий палац пізнього ренесансу та Китайський палац на подвір'ї замку.

 Екскурсії в Золочівський замок залишать у вас приємні спогади про Львівщину.


 

  Свіржський замок

 

Свіржський замок
екскурсія в Свіржський замок
панорама Свіржський замок
екскурсії в Свірж
екскурсії по замках Львівщини
  замки львівщини, Свірж


На узвишші, над рікою та озером, у с.Свірж милує око Свірзький замок, збудований у XVI-XVII ст.. Замок має чудове оборонне розташування, оточений непрохідними болотами, ставками, в підніжжі мурів – ровами і звідним мостом. Цей замок не раз ставав об’єктом кінозйомок і завдяки його чудовому розташуванню в живописній місцевості, він є прекрасним місцем відпочинку в будь-яку пору року.
На території замкового парку зберігся збудований в стилі ренесансу костел, заснований ще в XV ст.

Екскурсії в Свіржський замок перекине вас у справжню історію України, Львівщини.

 

 Королівське місто - Жовква

 

Жовква
місто Жовква

екскурсія в Жовкву
архітектура Жовкви
музеї Жовкви


Єдиний в Україні зразок збереженого ренесансного "ідеального" міста-фортеці, справжня перлина національної архітектурної спадщини.
Унікальні взірці архітектури та мистецтва 17 ст. – церкви, костели, синагога вражають вмінням і талантом будівничих, а також щедрістю меценатів. Місто заворожує своєю історією та архітектурою.
Жовква має дуже багату і цікаву історію, пов'язану з життям і діяльністю видатних історичних осіб: приватна резиденція коронного гетьмана і канцлера Станіслава Жолкевського та короля Яна ІІІ Собеського, військова ставка Петра І, ймовірне місце народження та дитинства гетьмана Богдана Хмельницького.
Неповторний архітектурний ансамбль, що включає фрагменти фортифікацій, монументальний пізньоренесансний костел Св.Лаврентія, ансамбль Василіанського монастиря з церквою Різдва Христового, а також синагогу з ажурним, типово ренесансним аттиком, монастир та костел домініканців. На колишніх передмістях Жовкви можна побачити старі дерев’яні церкви – Св.Трійці та Різдва Пресвятої Богородиці початку 18 ст.
Красивий архітектурний ансамбль історичної частини міста, збережені пам'ятки Жовкви 17-20 століть, вражають всіх, хто відвідує чи вивчає Жовкву.

 Ексукрсії в Жовкву перенесуть вас в часи 17 століття і залишать у вашій пам"яті історію, яка формувала Україну.

 

 Крехів

 

екскурсія в Крехів
Крехівський монастир
екскурсії львів
ексурсії в Крехів
Крехівський монастир
туризм по львівщині


Серед вкритих буково-сосновими лісами пагорбів Розточчя, біля підніжжя гори Побійної розташований архітектурний ансамбль Крехівського монастиря. Він являє собою комплекс, до якого входять чудові зразки галицької архітектурної школи 17 ст. - церква св.Миколая та дзвіниця, а також корпуси келій, господарські будівлі та давні оборонні мури з вежами, які притулились до лісистих пагорбів, багатих на джерела та печери. 

 Екскурсія в Крехів. Крехівський монастир,Розточчя,церква.

 

 

Святоуспенська Унівська Лавра 

 

Святоуспенська Унівська Лавра
екскурсія Унівська Лавра
памятки архітектури
Унівська Лавра
палац Унів капличка


Чудово відреставрований монастир з майже тисячолітньою історією - Святоуспенська Унівська Лавра. Сюди приходять, щоб долучитися до душевної тиші, духовної цілісності та поклонитися чудотворній іконі Пресвятої Богородиці.
Унів - одне з найстаріших відпустових місць в Україні. Народна легенда розповідає історію чудесного зцілення князя Лагодовського біля джерела. На знак вдячності князь заклав у чудотворному місці церкву і заснував монастир. Зараз тут зберігається цінний ренесансний нагробок князя. 

 Екскурсія в Унів. Приємний і корисний час для відпочинку.

 

 

 Тустань (с. Урич)

 

Тустань
історія Тустані
українське військо
Урич
екскурсії в Тустань
природа львівщини

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


У IX тут виникло й почало розвиватися наскельне місто-фортеця Тустань.
Чудернацька форма скель слугувала природними стінами, а проміжки між скелями будівничі заповнили дерев’яними колодами, застосовуючи зрубну конструкцію.
Тустань була стратегічно важливим пунктом і входила до Карпатської лінії оборони рубежів Київської Русі, а згодом і Галицько-Волинського князівства. Фортеця існувала на перехресті торгових шляхів як контрольний митний пункт до карпатських перевалів.
Припускають, що комплекс Урицьких скель є святилищем астрономічно-календарного типу, пов'язаного з рухом Cонця.
Сьогодні Тустань – пам’ятка природи та археології національного значення, яка не має аналогів у Європі.
Відвідавши Урич, ви побачите велично-химерні скелі з викарбуваними на них слідами давнини, печерами та гротами. Ви зможете уявити собі масштаби колишньої фортеці та геніальність будівничих-русичів, послухати розповідь екскурсовода про неприступний замок та безліч легенд.
Раз на рік знову оживає Тустань. На початку вересня з’їжджаються до села Урич тисячі гостей з усіх куточків України на Фестиваль української середньовічної культури «Ту Стань!». І знову вирує фортечне життя з гордими русичами та чарівними русинками, дзвенять мечі, свистять стріли, скачуть коні, працюють ковалі та гончарі, торгують заморськими товарами купці, лунає п’янка музика, усюди танці, співи, а як смеркне – оживе древній Змій, з’являться володарі вогню та тіней. 

 Екскурсія в Урич.

 

*  "Золота Підкова " - це захоплююча екскурсія мальовничими місцями Львівщини, яка передбачає відвідування Олеського, Підгорецького та Золочівського замків в один день.

 

Переглянути розділ    Екскурсії / Львів

                                    Квартири подобово